بستن

آشپزی

طرز تهیه اسلایس مرغ

  • بازدید: 19
اسلایس مرغ

اسلایس مرغ

اسلایس مرغ

  1. مواد لازم:

    سینه مرغ پخته شده و خرد شده ۲۰۰ گرم
    سیب زمینی نگینی خرد شده و پخته شده ۲۵۰ گرم (۲ عدد متوسط )
    شوید خشک اق غ
    جعفری ریز خرد شده ۲ ق غ
    تخم مرغ ۴ عدد
    نمک یک ق چ
    فلفل سیاه نصف ق چ
    روغن مایع ۱۳۰ گرم (۲/۳ پیمانه)
    ماست ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه )
    آرد نان فانتزی یا قنادی ۲۰۰ گرم (۱ و ۱/۳ پیمانه)
    بیکینگ پودر ۱۰ گرم (یک ق س)
    سیر رنده شده ۳ تا ۴ حبه (میزانش بستگی به ذائقه شما داره)
    پیاز کوچک ریز خرد شده یک عدد (میتونید پیاز داغ هم بریزید با پیاز خام هم خوشمزه میشه )


    طرز تهیه:

    در ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز و نمک و فلفل و ادویه و مقدار کافی آب بپزید و بعد خرد کنید.

    ۲۵۰ گرم سیب زمینی را نگینی کرده و به همراه کمی نمک وزردچوبه در آب جوش ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید و در صافی بریزید توجه کنید که سیب زمینیها پخته بشن ولی له نشن.

    تخم مرغها را به همراه روغن مایع و ماست یک دقیقه به صورت دستی هم بزنید تا مایه کاملا یکدست شود سپس شوید خشک و جعفری تازه خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.

    نمک فلفل سیاه و بیکینگ پودر را با آرد مخلوط و روی مایه الک کنید با همزن دستی مخلوط کنید تا جایی که مایه یکدست شود و گوله آردی نداشته باشد و گوله آردی نداشته باشد.

    در نهایت مرغ پخته شده سیب زمینی پیاز و سیر را اضافه و در حد یکدست شدن مخلوط کنید.

    مایه را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ که با کره سرد چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید صاف و یکدست کنید روش به اندازه دلخواه پنیر پیتزا بریزید و با فلفل دلمه ای رنگی تزیین کنید و در فر از قبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۳۰ نهایت ۴۰ دقیقه بپزید برای خوشرنگ شدن در پایان کمی گریل کنید بعد از خنک شدن برگردانید برش بزنید.

    میتونید در صورت دلخواه به مایه تون کمی سوسیس یا کالباس رنده شده نیز اضافه کنید.

    این اسلایس رو بدون پنیر پیتزا هم میتونید درست کنید ولی با پنیر لذیذتره.

    میتونید با انواع سس ها این خوشمزه ها را سرو کنید برای عصرانه شام و یا به عنوان فینگر فود بسیار عالی خوشمزه و خوش عطر هستند.

    این میزان مواد دوازده برش اسلایس مرغ بهتون میده.

    نوش جان.