مواد لازم:
بادمجان ۵ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۳ عدد
سرکه قرمز ۱ پیمانه
سیر ۵ تا ۶ حبه
برای ادویه ترشی:
جعفری خشک ۱/۲ ق غ
نعنا خشک ۱/۲ ق غ
سیاه دانه ۱ ق چ
تخم گشنیز ۱ ق چ
نمک ۲ ق چ
دون فلفل سیاه ۱ ق چ
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها و گوجه را بگذارید روی توری روی گاز تا کباب شود و بعد پوست آنها را بکنید و خرد کنید.
برای راحت تر کنده شدن پوست بادمجون کبابی بادمجونا رو بعد از کباب شدن بزارید داخل یه ظرف و در ظرف رو ببندین اجازه بدین نیم ساعت بمونه بعدش پوستش راحت کنده میشه.
حالا سیر را رنده کنید و بقیه ادویه ها را با هم مخلوط کنید. میزان نمک رو بنا به ذائقه خودتون کم یا زیاد کنین.
می توانید گوجه ها رو درشت یا ریزتر خورد کنید البته میتونین کلا گوجه رو حذف کنید، ولی با گوجه این ترشی خوشمزه تره.
این ترشی رو ۵ الی ۶ ساعت بعد میتونین میل کنین اما بهتره اجازه بدین ۲۴ ساعت داخل یخچال بمونه تا بادمجون حسابی سرکه رو به خودش بکشه و ترشیتون جا بیفته
اگر حس کردین که ترشیتون کمی تند و تیزه بهش یه کوچولو نبات اضافه کنین تا تیزی سرکه رو کمتر کنه.
این ترشی از لحاظ ظاهری خیلی شبیه نازخاتون شمالی هاست. اما از نظر ساختار متفاوته نازخاتون گوجه نداره و با آبغوره و سبزیجات شمالی درست میشه حتماً این ترشی بادمجون کبابی رو یکبار امتحان کنین.
نوش جان.