مواد لازم:
لازانیا ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
قارچ خورد شده ۱۰ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
پیاز یک عدد بزرگ
زردچوبه ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
نمک به مقدار لازم
پودر سیر ۱ ق چ
آویشن ۱ ق چ
جعفری یا گشنیز خشک ۱ ق غ
برای سس بشامل:
کره ۵۰ گرم
آرد سفید ۲ ق غ
شیر سرد ۱/۵ لیوان
نمک، فلفل و اورگانو
خامه ۵۰ گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه:
ایتدا پیاز خرد شده را کمی تفت داده، بعد از سبک شدن گوشت چرخ کرده را ریخته، پس از پختن ادویه ها را بزنید.
بعد قارچ و بعد رب گوجه را اضافه کنید. دقت کنید که مایه گوشتی اصلا آب نداشته باشد.
برای پختن لازانیا به آب در حال جوش زردچوبه و روغن مایع اضافه کنید تا برگه های لازانیا بهم نچسبند. برای آبکش کردن برگه ها آنها را دانه دانه از آب جوش خارج کنید و زیر آب سرد بگیرد و لبه یک ظرف ته گود با فاصله کنار هم بگذارید تا به هم نچسبند.
در این مرحله می رویم به سراغ درست کردن سس بشامل. کره را میگذاریم آب ود، آرد را اضافه کرده و بعد شیر. خوب هم بزنید تا آرد گوله نشود.
برای اضافه کردن خامه به سس بشامل اجازه بدید که سس کامل سرد بشه بعد خامه را اضافه کنین به این نکته توجه کنین که سس بعد از سرد شدن غلیظ تر میشود.
بعد کف ظرف مورد نظر را سس بشامل بریزید،بعد به ترتیب یک لایه لازانیا، سس بسامل، مایه گوشتی، سس بشامل، کمی پنیر پیتزا برای چسبندگی لایه ها، و بعد لازانیا و بقیه مراحل بالا.
لایه آخر بعد از لازانیا کمی سس بشامل و مقدار فراوانی پنیر پیتزا بریزید و روی آن فویل بکشید و بذارید داخل فر.
حتما روی ظرف لازانیا با فویل بپوشانید چون باعث میشه لازانیا بهتر پخته بشه و نرم بمونه و همینطور لبه های لازانیا خشک نشود.
زمان پخت داخل فر : ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه است. ۵ دقیقه آخر فویل را بردارید و گریل را روشن کنین تا روی پنیر طلایی بشه.
لایه های لازانیا بیشتر از سه تا نشود روی لایه آخر فقط سس و پنیر بریزید.
نوش جان.