بستن

آشپزی

طرز تهیه بورک اسفناج

  • بازدید: 15
بورک اسفناج

بورک اسفناج

بورک اسفناج

  1. مواد لازم:

    اسفناج حدود ۵۰۰ گرم
    قارچ ۱۰ عدد
    پیاز به مقدار لازم
    ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر
    آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا
    خمیر هزارلا مخصوص غذا
    زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال


    طرز تهیه:

    ابتدا اسفناج ها را خرد کرده بذارید بخارپز شه.
    در ماهیتابه دیگری پیازهای خرد شده را تفت دهید و بعد از سبک شدن ادویه ها را اضافه کنید.
    سپس قارچها را با کمی آبلیمو برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها  اضافه کنید و بعد اسفناج پخته شده.
    در این مرحله خمیر هزار لا را پهن کنید و با وردنه کمی باز کنید، ابتدا کمی پنیر پیتزا و بعد از مواد روی آن بریزید. کمی با قاشق فشار دهید به سطح خمیر بچسبد و یکدست پخش شود. سپس پنیر پیتزا و بعد خمیر را رول کنید و روی آن را کمی رومال زرده و کنجد بزنید.
    می توانید روی خمیر را مانند عکس با چاقو چند برش مورب بزنید تا کاملا مغزپخت شود. در فر گذاشته تا بپزد.

    نکته: نگران مقدار زیاد اسفناج نباشید چون بعد از بخارپز شدن ۹۹ درصدش بخار میشه .

    نکته: خمیر هزارلا را حتما از روز قبل بزارید یخچال تا غذاتون کیفیت بهتری داشته باشه.

    نکته: برای پخت داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه چند دقیقه هم گریل رو روشن کنین فقط مواظب باشین روی بورک نسوزد.
    دقت کنید که دمای فر زیاد نباشد باعث باز شدن لایه ها می شود.

    کمی که خنک شد برش بزنین.

    نوش جان.