نان سیـر
برای یک نان سیر خوشمزه باید از نانهای حجیمی استفاده کنید که مغز آن پس از خروج از فر، ترد باشد و طعم سیر و روغن زیتون را در آن بچشید. اگر روی نان سیرتان پنیر میریزید بهتر است 3 تا 4 دقیقه آن را در فر بپزید، سپس خارج کرده و پنیر را روی آن بپاشید و تا زمانی که پنیر طلایی شود در فر گریل کنید.
مواد لازم:
هر نوع نان حجیم: یک عدد، ورقه ورقه
روغن زیتن بکر: یکسوم پیمانه
سیر: 2 حبه
نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - سیرها را نصف کرده و روی نانها بمالید تا عطر سیر را به خو دبگیرند.
2 - روغن را با نمک، فلفل و آویشن مخلوط کرده و با قلم مو نان را به آن آغشته کنید.
3 - فر را روی 180 درجه سانتیگراد داغ کرده و نانها را 8 دقیقه در آن گریل کنید تا برشته شوند.
نکته
1 - میتواند روی نان، سیر رنده شده بپاشید.
2 - اگر سیر در دسترس نیست پودر سیر را روی نان بپاشید و روغن بمالید.
3 - به جای روغن از کره آب کرده استفاده کنید.
4 - نان سیر را با فلفل دلمهای قرمز کبابی، سس گوجهفرنگی و ژامبون هم میتوانید همراه کنید.
خوراک گوشت چرخکرده
اصولا ایرانیها عاشق مخلوط بوی پیاز و گوشت هستند. چه میخواهد روی منقل باشد و چه روی تابه. این یک روش متفاوت برای لذت بردن از طعم و بوی گوشتی است که با پیاز و فلفل دلمهای و سایر مخلفات و ادویهها مخلوط شده است.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده: 200 گرم
پیاز خردشده: یک عدد کوچک
فلفل دلمهای: 3برش
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری
سیبزمینی استانبولی خردشده: 3 عدد کوچک
دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز را به آن اضافه میکنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات را به آن اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه میکنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی؟
سالاد ماهی تن
سالاد تن، یک غذای راحت و در دسترس است که با هر مقدار مهارت در آشپزی می توانید آن را تهیه کنید. روش پیشنهادی ما اما مزه و طعم خاصی را به این خوردنی سالم میدهد.
مواد لازم:
تن ماهی: یک عدد
تخممرغ آبپزشده: 2عدد
پیاز خردشده: یک عدد
فلفل دلمهای: یک عدد، کوچک
سس مایونز: به اندازه دلخواه
پودر سالاد: 2 قاشق مرباخوری
جعفری خردشده: به اندازه دلخواه
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: 2 قاشق مرباخوری
خیارشور: 4 عدد، بزرگ
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
بعد از آبپز کردن تخممرغها آن را رنده کرده و در داخل ظرف میریزیم سپس روغن تن ماهی را گرفته به آن اضافه میکنیم و خیارشور و باقی مواد را به آن اضافه کرده و در آخر سس مایونز را به آن میافزاییم. آن را به خوبی هم زده تا تمام مواد به خوبی پخش شود. در عرض کمتر از 20دقیقه ما میتوانیم یک سالاد خوشمزه با طعم رویایی داشته باشیم. از محاسن این سالاد این است که میتوان به تنهایی و بدون نان خورد ولی در صورت تمایل میتوانید آن را با نان باگت نوشجان کنید.
منبع : مجله آشپزی ایده آل