بستن

آشپزی

طرز تهیه استیک تندرلوین

  • بازدید: 537
استیک تندرلوین

استیک تندرلوین

استیک تندرلوین

  1. مواد لازم:

    ▪️کره   ۲ قاشق غذا خوری
    ▪️پیازچه خرد شده  ۱/۴ پیمانه
    ▪️قارچ خرد شده  ۱ پیمانه
    ▪️راسته گوساله   ۷۰۰ گرم
    ▪️نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم
    ▪️سس سویا    به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. کره را داخل یک تابهٔ مناسب ریخته و آن را روی حرارت می‌‎گذاریم تا گرم شود. پیازچه را در آن کمی تفت می‌دهیم تا نرم شود. سپس قارچ را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم آنها را تفت می‌دهیم

    🔸راستهٔ گوساله را به شکل مسطح باز می‌کنیم. وسط آن مقداری نمک و فلفل سیاه پاشیده و روی تمامی سطوح آن سس سویا می‌مالیم. وسط آن مقداری از مخلوط قارچ را قرار می‌دهیم و آن را با نخ آشپزی محکم می‌بندیم. سپس راستهٔ آماده شده را داخل ظرف مناسب فر قرار می‌دهیم.

    🔸آن را به مدت حداقل 40 دقیقه برای داشتن گوشت آبدار داخل فر داغ قرار می‌دهیم تا کاملاً پخته شود. آن را از فر خارج کرده و قبل از سرو و برش، 10 دقیقه کنار می‌گذاریم تا کمی از دمای آن کاسته شود. سپس آن را به قطعات 3 سانتیمتری برش زده و سرو می‌کنیم.

    🔴سایر نکات🔻🚨

    ♦️استیک تِندرلوین همراه با پورۀ سیب زمینی یک غذای بسیار اشتها آور و مناسب مهمانی های رسمی شماست