مواد لازم:
▫️گوشت: ۵۰۰ گرم
▫️برنج: ۳ پیمانه
▫️لپه خیس کرده: ۲ پیمانه
▫️سیر: ۱ بوته
▫️ پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
▫️روغن یا کره حیوانی: ۲ قاشق غذاخوری
▫️پیاز خام: ۱ عدد
▫️ادویه (شامل: هل، تخم گشنیز، زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل): به میزان لازم؛
طرز تهیه:
🔸گوشت و لپه و پیاز خام را می گذاریم تا بپزد برنج را خیس کرده و کمی نمک می زنیم، سیر را با زردچوبه کوبیده و کمی سرخ می کنیم. گوشت پخته، برنج، پیاز داغ، لپه و ادویه ها را اضافه کرده با آن کمی تفت می دهیم سپس آب برنج را اندازه می کنیم، بعد از جوش آمدن برنج، روغن را اضافه کرده و بعد از تمام شدن آب برنج آن را دم می کنیم.
🔸در بعضی از مناطق ایران این غذا را به جای لپه با عدس درست می کنند.
همچنین این غذا بجای برنج با بلغور هم درست میشه که طعمش عالیه.