بستن

آشپزی

طرز تهیه قبولی

  • بازدید: 675
قبولی

قبولی

قبولی

  1. مواد لازم:

    ▫️گوشت: ۵۰۰ گرم
    ▫️برنج:  ۳ پیمانه
    ▫️لپه خیس کرده: ۲ پیمانه
    ▫️سیر: ۱ بوته
    ▫️ پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
    ▫️روغن یا کره حیوانی: ۲ قاشق غذاخوری
    ▫️پیاز خام: ۱ عدد
    ▫️ادویه (شامل: هل، تخم گشنیز، زعفران، زردچوبه،  نمک و فلفل): به میزان لازم؛ 
     


    طرز تهیه:

    🔸گوشت و لپه و پیاز خام را می گذاریم تا بپزد برنج را خیس کرده و کمی نمک می زنیم، سیر را با زردچوبه کوبیده و کمی سرخ می کنیم. گوشت پخته، برنج، پیاز داغ، لپه و ادویه ها را اضافه کرده با آن کمی تفت می دهیم سپس آب برنج را اندازه می کنیم، بعد از جوش آمدن برنج، روغن را اضافه کرده و بعد از تمام شدن آب برنج آن را دم می کنیم. 

    🔸در بعضی از مناطق ایران این غذا را به جای لپه با عدس درست می کنند.
    همچنین این غذا بجای برنج با بلغور هم درست میشه که طعمش عالیه.