بستن

آشپزی

طرز تهیه آبگوشت بیرجندی

  • بازدید: 830
آبگوشت بیرجندی

آبگوشت بیرجندی

آبگوشت بیرجندی

  1. مواد لازم برای 4 نفر:

    ▪️400 گرم گوشت بره
    ▪️2 عد د پیاز
    ▪️3 حبه سیر
    ▪️4 عد د گوجه فرنگی
    ▪️4 عد د سیب زمینی
    ▪️2 ق س رب گوجه فرنگی
    ▪️1 ق س  جعفری خرد شد ه
    ▪️به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه
     


    طرز تهیه:

    🔸1. برای این آبگوشت باید از 8 ساعت قبل از پخت، گوشت را در پیاز و سیر بخوابانید. به این ترتیب که پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید. گوشت را تکه تکه کرده و درون سیر وپیاز بخوابانید و به مدت 8 ساعت داخل یخچال بگذارید.

    🔸2.  بعداز 8 ساعت گوشت را با همان پیا ز و سیر داخل یک قابلمه قرار داده و آن را روی حرارت بگذارید. 2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم برای دو ساعت بپزد.

    🔸3.  وقتی گوشت پخت سیب زمینی ها را هم اضافه کنید.

    🔸4.  گوجه ها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. نمکف فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید. 

    🔸5.   در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد