بستن

آشپزی

طرز تهیه کوکوی عدس

  • بازدید: 844
کوکوی عدس

کوکوی عدس

کوکوی عدس

  1. مواد لازم:

    ▪️فلفل دلمه ای کوچک یا متوسط  ۱ عدد
    ▪️پنیر صبحانه معمولی  ۵۰ گرم
    ▪️عدس   ۱/۲ لیوان
    ▪️تخم مرغ   ۲ عدد
    ▪️نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم
    ▪️پیاز متوسط  ۱ عدد
    ▪️پودر آویشن   ۱ قاشق چای خوری
    ▪️روغن    به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸۱- عدس رو سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم. 

    🔸۲- سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می ذاریم بپزه.

    اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.

    🔸۳- عدس رو با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مونیم کمی سرد بشه. 

    🔸۴-  پیاز رو رنده می کنیم. 

    🔸۵- عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم. 

    🔸۶-  کمی روغن تو تابه نچسب می ریزیم . 

    🔸۷- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم تو روغن. در تابه رو می ذاریم. 

    🔸۸-  وقتی کوکو خودش رو گرفت و یه طرفش سرخ شد برمی گردونیم اون طرفش هم سرخ شه . 

    🔴سایر نکات🔻🚨

    ♦️مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود