مواد لازم:
▫️تره، مرزه و جعفري ساطوري شده ١٥٠گرم
▫️بادمجان پنج عدد
▫️برنج پخته شده نصف پيمانه
▫️پنير پارمزان نصف پيمانه
▫️گوشت چرخکرده ٢٥٠ گرم
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️پياز رنده شده يک عدد
▫️نمک ، فلفل به ميزان لازم
▫️روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهیه:
🔸بادمجانها را در مقداري آب و نمک به مدت يک ساعت قرار ميدهيم تا تلخي آن گرفته شود.سپس در آبکش ريخته، شسته و با پارچه تميز خشک ميکنيم.بادمجانها را از وسط دو نيم کرده و در روغن سرخ مينماييم.
🔸روي دستمال کاغذي قرار مي دهيم تا روغن اضافي آن گرفته شود.
سپس با گوشتکوب، کوبيده و با برنج، گوشت چرخکرده.
🔸تخم مرغها ، پياز ، سبزي ها ، نمک، فلفل و پنير پارمزان مخلوط کرده و ورز مي دهيم.
کف دست را چرب کرده از مايه به اندازه دلخواه بر ميداريم.پس از فرم دادن يا قالب زدن در روغن داغ سرخ ميکنيم.
🔴نکــته :در صورت دلخواه ميتوان بادمجان کبابي را جايگزين بادمجان سرخ شده کرد.