بستن

آشپزی

طرز تهیه شامی بادمجان

  • بازدید: 1007
شامی بادمجان

شامی بادمجان

شامی بادمجان

  1. مواد لازم:

    ▫️تره، مرزه و جعفري ساطوري شده ١٥٠گرم
    ▫️بادمجان پنج عدد
    ▫️برنج پخته شده نصف پيمانه
    ▫️پنير پارمزان نصف پيمانه
    ▫️گوشت چرخ‌کرده ٢٥٠ گرم
    ▫️تخم‌ مرغ دو عدد
    ▫️پياز رنده شده يک عدد
    ▫️نمک ، فلفل به ميزان لازم
    ▫️روغن مايع به ميزان لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸بادمجان‌ها را در مقداري آب و نمک به مدت يک ساعت قرار مي‌دهيم تا تلخي آن گرفته شود.سپس در آبکش ريخته، شسته و با پارچه تميز خشک مي‌کنيم.بادمجان‌ها را از وسط دو نيم کرده و در روغن سرخ مي‌نماييم.

    🔸روي دستمال کاغذي قرار مي ‌دهيم تا روغن اضافي آن گرفته شود.
    سپس با گوشت‌کوب، کوبيده و با برنج، گوشت چرخ‌کرده.

    🔸تخم ‌مرغ‌ها ، پياز ، سبزي‌ ها ، نمک، فلفل و پنير پارمزان مخلوط کرده و ورز مي ‌دهيم.
    کف دست را چرب کرده از مايه به اندازه دلخواه بر مي‌داريم.پس از فرم دادن يا قالب زدن در روغن داغ سرخ مي‌کنيم.

    🔴نکــته :در صورت دلخواه مي‌توان بادمجان کبابي را جايگزين بادمجان سرخ شده کرد.