مواد لازم:
پاستا : 230 گرم
خامه : ½ پیمانه
پنیر خامه ای : ½ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده : ¼ پیمانه
ریحان تازه خرد شده : ¼ پیمانه + مقداری برای تزیین
تخم مرغ : 6 عدد
روغن زیتون بکر : یک قاشق سوپ خوری
نمک دانه درشت : یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده : ¼ قاشق چای خوری
طرز پخت و تهیه:
اگر فریتاتای پاستا و پنیر را برای بچه ها و نوجوانان بهانه گیرتان درست کنید از آن استقبال خوبی می کنند.
اگر به عنوان مکمل یا پیش غذا از این فریتاتا لذت می برید این مقدار مواد برای 10 تا 12 نفر کافی خواهد بود در غیر این صورت می توانید آن را به عنوان ناهاری سبک برای 5 تا 7 نفر درست و سرو کنید.
فریتاتا را در واقع می توان نوعی کوکو نامید که همراه تخم مرغ اغلب از مخلوط شیر و خامه هم در ترکیب آن استفاده می شود. از هرنوع پاستای فرمی می توانید برای این غذا بکار ببرید اما بهتر است از پاستای اِلبو یا پنه برای تهیه این فریتاتا استفاده کنید. بجای خامه می توانید از شیر استفاده کنید.
پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته به مدت 8 تا 10 دقیقه پخته و آبکش می کنیم.
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم.
تخم مرغ را با خامه پنبر خامه ای پنیر پارمزان نمک و فلفل در کاسه هم می زنیم.
پاستای پخته شده و ریحان خردشده را با مواد مخلوط می کنیم.
قالبی مستطیلی و فلزی به طول 25 سانتی متر را روی شعله ملایم حرارت می دهیم.
روغن را در قالب ریخته و سطح و دیواره های آن را کاملا چرب می کنیم.
در ادامه مخلوط تخم مرغ را در قالب می ریزیم و حدود 2 دقیقه روی شعله قرار می دهیم تا جایی که کناره های آن شروع به سفت شدن کند.
سپس قالب را به فر منتقل کرده و 10 تا 12 دقیقه نگه می داریم تا مخلوط درون تابه به صورت یکدست و کامل بپزد.
پس از پخت و کمی سردشدن ظرف سرو را روی قالب فلزی قرار داده و فریتاتا (کوکو) را روی ظرف برمی گردانیم.
فریتاتا را به صورت مثلثی برش می زنیم.
در انتها با ریحان تزیین کرده و سرو می کنیم.
منبع: sarbezan