سوسيس ها را از طول از وسط آن برش دهيد.
سوسيس نصف شده را از سمت صاف آن روي تخته قرار دهيد. سپس با چاقوي تيز، از يک طرف با فاصله هاي مساوي برش هايي مانند شکل ايجاد نماييد و آن را گرد نماييد.
مي توانيد سر و ته سوسيس را با خلال دندان به هم متصل کنيد.
کره يا روغن را در ماهيتابه آب کرده و هر دو طرف سوسيس ها را کمي سرخ کنيد. سپس تخم مرغ را وسط آن بشکنيد. چون حجم سفيده تخم مرغ به نسبت گودي وسط سوسيس بيشتر است، سعي کنيد تمام سفيده را نريزيد.
کمي هم نمک روي آن بپاشيد.
سپس به آرامي با کاردک تخم مرغ و سوسيس ها را برداريد و در ظرفي قرار دهيد. با رزماري براي آن ساقه درست کنيد. سعي کنيد برش هايي از خيار را نيز شبيه برگ درآوريد. با استفاده از شويد علف هاي پايين گل را درست کنيد.
نکته:
يک روش ديگر اين است که ابتدا تخم مرغ را در ماهيتابه شکسته و بپزيد. سپس آن را به آرامي به ظرف موردنظر انتقال دهيد. بعد سوسيس ها را به همان شکل گرد سرخ کرده و آن را روي تخم مرغ قرار دهيد، به طوري که زرده تخم مرغ در فضاي خالي وسط سوسيس قرار بگيرد. و در نهايت آن را تزيين نماييد.
منبع: kadbanoo