بستن

آشپزی

طرز تهیه شامی پوک با لپه

  • بازدید: 593
شامی پوک با لپه

شامی پوک با لپه

شامی پوک با لپه

  1. مواد لازم:

    ▪️لپه : 1 پیمانه 
    ▪️گوشت چرخ کرده : 300 گرم
    ▪️پیاز :1 عدد بزرگ 
    ▪️سیب زمینی (آبپز یا خام به دلخواه) : 1 عدد بزرگ 
    ▪️فلفل سیاه، نمک،زردچوبه و فلفل قرمز : به مقدار لازم 
     


    طرز تهیه:

    🔸لپه رو 3_4 ساعت قبل با مقداری آب خیس کنید بعد آبش رو بگیرید و دور بریزید و با مقداری آب و یک عدد پیاز درسته کوچک بگذارید تا خوب بپزد.بعد  لپه،گوشت، پیاز و سیب زمینی رو همه با هم چرخ کنید و در ظرفی مواد رو همراه ادویه ها مخلوط کنید و خوب ورز دهید (میتونید برای چسبندگی مواد یک عدد تخم مرغ بزنید).

    🔸در تابه ای مقداری روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود سپس کف دست رو با مقداری روغن چرب کنید و از مایه شامی به اندازه دلخواه بردارید و با دست فرم دهید و وسط اون رو سوراخ کنید و در روغن سرخ کنید.