طرز تهیه:
🔸مرغ را مکعبی یا باریک و بلند ( برای اینکه رول بشه باید باریک باشه و کمی بکوبید با پشت چاقو ) خرد کرده و ازچند ساعت قبل توی پیاز و زعفرون و فلفل دلمه و یک ق غ سس مایونز خوابوندم .
🔸بعد هم دوساعت قبل از پخت هم آبلیمو ترش و نمک و فلفل و پودر زیره سبز و کمی هم جعفری تازه بهش زدم حسابی طعم دار که شد . سیخ چوبی هم با اب سرد خیس کردم کمی هم چرب تا مرغها بعد از پخت بهش نچسبه .
توی تابه کمی کره و زرد چوبه ریخته بعد هم بچینید و اروم با حرارت ملایم بزارین بپزه
بعد هم آخر پخت گوجه ها رو کنارش بزارید.