بستن

آشپزی

طرز تهیه بورک گوشت پنیر

  • بازدید: 643
بورک گوشت پنیر

بورک گوشت پنیر

بورک گوشت پنیر

  1. طرز تهیه:

    برای تهیه این #پیش_غذا فقط کافیه خمیر #یوفکا ی آماده رو از سوپرمارکت تهیه کنید 
    برش مثلثی یا گردشو بگیرید که کارتون راحتتر باشه 

    🔸مایه دلخواهتونو آماده کنید که من مایه ماکارونی+پنیر پیتزای رنده شده+ قارچ رو آماده کردم
    روی هر ورق خمیر مقداری ماست رو با فرچه بمالید 
    مخلوط گوشت و پنیر رو یک طرف نان بگذارید و خمیر رو رول کنید 
    رولها رو کنار هم در ظرف پیرکسی که کمی چرب کردید بچینید 

    🔸روی رولها رو مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زده شده بمالید و پیرکس رو برای حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت در فر گرم شده با حرارت صدوهشتاد درجه بزارید تا روی خمیر طلایی بشه بعد هم نوش جان کنید