طرز تهیه رولت:
🔸گوشت چرخ كرده بدون چربي را به همراه پودر سوخاري تخم مرغ ،روغن مايع،فلفل ،دارچين،دانه گشنيز خرد شده ونمك ويك نوك قاشق چايخوري جوش شيرين وبه مقداري لازم شير خوب ورز دادم بعد يك كيسه فريزر را باز كردم وروي ميز پهن كردم كمي چربش كردم وگوشت را روي آن پهن كردم
🔸از جايي كه ميخواهيدگوشت را رول كنيد مواد مياني رو بزاريد و گوشت را رول كنيد وشبيه به يك شكلات بزرگ درآوريدودر يخچچال نيم ساعت استراحت بدهيد وبعد از آن در يك سيني در پودر سوخاري بغلطانيد وبعد همه قسمتهاي گوشت را در روغن سرخ كنيد
طرز تهیه سس رولت:
🔸پياز نگيني را سرخ كردم رب گوجه فرنگي زدم تفت دادم وكمي نمك فلفل وپودر دارچين وزعفران زدم تفت دادم يك استكان آب اضافه كردم وقتي كمي جوشيد از روي حرارت برداشتم سس را توي يك ظرف ريختم ورولت را روي سس گذاشتم روي ظرف را با فويل پوشاندم ودر فر گرم با دماي ١٨٠به مدت تقريبا ٤٥دقيقه گذاشتم وبعد هم برش اريب زدم
🔸براي وسط رولت از پياز داغ وگردو وزرشك كه همه رو با كمي دارچين تفت داده بودم استفاده كردم
🔸شما ميتونيد اين غذا رو با برنج ويا با نون بخوريد كه من برنج رو انتخاب كردم