بستن

آشپزی

طرز تهیه ترش شامی گیلانی

  • بازدید: 414
ترش شامی گیلانی

ترش شامی گیلانی

ترش شامی گیلانی

  1. طرز تهیه:

    🔸 ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده و  ی دونه پیاز رنده شده و ی دونه تخم‌مرغ  و دوتا قاشق سبزی محلی شمالی (چوچاق) و گشنیز ریز خورده شده  نمک و ادویه رو کمی باهم ورز دادم…بعد شامی ها رو از همین ترکیب درست کردم و توی تابه با حرارت متوسط سرخشون کردم

    🔸تو یه تابه عمیق دیگه یه پیاز  ریزخرد شده رو تفت دادم…بهش کمی زردچوبه؛ پاپریکا، پودر سیر، فلفل و جوز هندی اضافه کردم… ی قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و تفت دادم بعد هم پوره پنج شش تا گوجه رو اضافه کردم و همچنین نمک و نصف استکان کوچیک آبغوره ریختم داخل تابه…

    🔸بعد از این که سس چند دقیقه جوشید شامی ها رو چیدم داخلش.
    تقریبا بیست دقیقه گذاشتم روی حرارت موند تا سس غلیظ بشه و شامی ها هم مغز پخت بشن و طعم سس به خوردشون بره.


    طرز تهیه:

    🔸 ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده و  ی دونه پیاز رنده شده و ی دونه تخم‌مرغ  و دوتا قاشق سبزی محلی شمالی (چوچاق) و گشنیز ریز خورده شده  نمک و ادویه رو کمی باهم ورز دادم…بعد شامی ها رو از همین ترکیب درست کردم و توی تابه با حرارت متوسط سرخشون کردم

    🔸تو یه تابه عمیق دیگه یه پیاز  ریزخرد شده رو تفت دادم…بهش کمی زردچوبه؛ پاپریکا، پودر سیر، فلفل و جوز هندی اضافه کردم… ی قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و تفت دادم بعد هم پوره پنج شش تا گوجه رو اضافه کردم و همچنین نمک و نصف استکان کوچیک آبغوره ریختم داخل تابه…

    🔸بعد از این که سس چند دقیقه جوشید شامی ها رو چیدم داخلش.
    تقریبا بیست دقیقه گذاشتم روی حرارت موند تا سس غلیظ بشه و شامی ها هم مغز پخت بشن و طعم سس به خوردشون بره.