بستن

آشپزی

طرز تهیه کاناپس قارچ

  • بازدید: 315
کاناپس قارچ

کاناپس قارچ

کاناپس قارچ

  1. مواد لازم:

    ▫️قارچ ۲۵۰ گرم
    ▫️بادام زمینی خرد شده ١/٤ پيمانه به دلخواه 
    ▫️پنیر لبنه ٤ ق س
    ▫️جعفری و پیازچه خرد شده ١ پيمانه
    ▫️ابلیمو ترش تازه دو ق س 
    ▫️سس فرانسوي يا مايونز ۲ ق س
    ▫️روغن مايع ٢ ق س
    ▫️نان تست به مقدار كافي 
     


    طرز تهیه:

    🔸قارچ ها را ريز خرد كرده و همراه با روغن  و ابلیمو روی حرارت قرار دهيد تا کامل اب قارچ کشيده شود سپس جعفري و پيازچه خرد شده و بادام زمینی را اضافه كنيد و تفت دهيد تا حجم سبزيجات كم شود مواد را از روي حرارت برداشته و نمك و فلفل و پنیر خامه ای را اضافه كنيد و مخلوط كنيد بعداز خنك شدن مواد سس فرانسوي و يا مایونز را اضافه كنيد و مخلوط كنيد

    🔸نان تست را با کاتر دلخواه برش بزنيد و روي نان برش زده مقداري از مواد قرار دهيد تكه دوم نان تست را روي مواد قرار دهيد و اطراف نان ها را داخل كنجد يا جعفری ساتوری شده بزنيد و در ظرف بچينيد و تزیین کنید.