بستن

آشپزی

طرز تهیه آش دندونی

  • بازدید: 208
آش دندونی

آش دندونی

آش دندونی

  1. مواد لازم:

    ▫️گندم پوست کنده ۱ پیمانه
    ▫️جو ۱/۲ پیمانه
    ▫️نخود ۱/۲ پیمانه
    ▫️لوبیا قرمز ۱/۴ پیمانه
    ▫️لوبیا چیتی ۱/۴ پیمانه
    ▫️پیاز درشت ۲ عدد
    ▫️آب قلم ۱ لیتر
    ▫️گوشت به مقدار دلخواه
    ▫️آرد۴ ق غ
    ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    گندم،جو و نخود و لوبیاها را بشویید و از شب قبل خیس کنید. چند بار آب آن را عوض کنید تا باد حبوبات گرفته شود.   پیاز را خُرد کنید و تفت دهید و گوشت را نیز تفت داده. دو تا سه لیتر آب را به جوش آورید و گندم و جو حبوبات را به آن بیفزایید. حدود 2 ساعت روی حرارت بجوشانید تا نرم شوند. آب قلم را اضافه کنید و گوشت هارا خارج کرده ریش ریش کنید و مجددا به قابلمه برگردانید. آرد و آب سرد را مخلوط کنید و بیافزایید.  نمک و فلفل را به مقدار دلخواه اضافه کنید و آش را با حرارت متوسط بجوشانید تا کاملا غلیظ شود و جا بیفتد. در صورت دلخواه با پیاز داغ و دارچین و روغن تزیین کنید

    منظور از پیمانه،پیمانه پلوپز است.