بستن

آشپزی

طرز تهیه مرغ انگشتی و سیب زمینی تنوری

  • بازدید: 313
مرغ انگشتی و سیب زمینی تنوری

مرغ انگشتی و سیب زمینی تنوری

مرغ انگشتی و سیب زمینی تنوری

  1. مواد لازم:

    ▪️گوشت سینه مرغ 
    ▪️ماست ۱ ق غ
    ▪️زعفران
    ▪️آویشن
    ▪️آبلیمو ۱ ق غ
    ▪️آرد سفید(برای اغشته کردن)
    ▪️آرد سوخاری
    ▪️پاپریکا
    ▪️تخم مرغ
    ▪️نمک و فلفل
    ▪️روغن برای سرخ کردن
     


    طرز تهیه:

    مرغ انگشتی یه غذای فست فودی و خیلی خوشمزست. این غذا مورد علاقه خیلی از بچه هاست. 
    اول مرغمون رو به اندازه انگشت دست برش میزنیم و طعم دار میکنیم. ماست،زعفران، نمک و فلفل و پاپریکا، آویشن، آبلیمو، رو مخلوط و مرغها رو اضافه میکنیم خوب مخلوط و ۲ ساعت میگذاریم تا داخله یخچال بمونه. سپس آردمون رو طعم دار میکنیم. یه کم نمک و فلفل میزنیم به آرد، اول مرغها رو به تخم مرغ آغشته میکنیم بعد داخله آرد سفی دوباره تخم مرغ و در آخر داخله آرد سوخاری و سپس داخله روغن سرخ میکنیم.

    سیب زمینی تنوری:

    اول با اسکاچ سیمی پوسته زمینیا رو گرفتم. بعد سیب زمینی رو برش زدم. درون ظرفی یه کم کره آب کردم و بعد نمک، فلفل، آویشن رو به کره اضافه و مالیدم رو سیب زمینی و یک ساعت گذاشتم تو فر گریل شد.

    سس کچاپ:

    یه پیازه ریز خورد شده و سرخ شده. نمک، پاپریکا، رب تفت داده شده پوره گوجه فرنگی و زردچوبه رو همه مخلوط و نیم ساعت گذاشتم پخته شد و سسمون غلیظ شد.