بستن

آشپزی

طرز تهیه سالاد میموسا

  • بازدید: 457
سالاد میموسا

سالاد میموسا

سالاد میموسا

  1. مواد لازم :

    کنسرو تن ماهی ۱ عدد
    برنج ۱ پیمانه
    هویج 3 عدد
    سس مایونز یا ماست سفت به مقدار لازم
    ـ پیازچه ، جعفری،شوید یا فلفل سبز ( یکی از این سبزیجات یاهر کدام که در دسترس بود )
    ـ پلوی زعفرانی یا زرده تخم مرغ یا فلفل زرد یا ذرت پخته ( روی سالاد بایستی زرد رنگ باشد )


    طرز تهیه :

    برنج را با روش کته طبخ کنید . کنسرو ماهی تن را در آب به مدت 20 دقیقه بجوشانید و سپس باز کرده و روغن را جدا و دور بریزید .


    قالب مورد نظرتان را چرب کرده و به ترتیب:


    مرحله 1 _
    هویج رنده شده را ( خام یا پخته فرقی نمیکند ) یک لایه در کف قالب با ضخامتی یکنواخت بریزید وروی آن سس مایونز به میزان دلخواه بریزید.
    مرحله 2 _
    یک لایه از ماهی تن را روی هویج ریخته و دوباره روی آن را سس بریزید .
    مرحله 3 _
    لایه بعدی را با پیازچه یا جعفری یا... پر کنیدو با پشت قاشق به لایه ها فشار داده تا سفت و فشرده شود ودوباره سس بریزید.
    مرحله 4 _
    لایه آخر را کته بریزید و ما بین و روی آن رابایک لایه سس پر کنید . روی سالاد را با سلوفون بپوشانید وسالاد را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید
    مرحله 5 _
    سالاد را برای سرو در ظرف مورد نظرتان وارونه کنید
    مرحله 6_
    اطراف و روی سالاد را سس زده و با برنج زعفرانی یا ذرت پخته شده یا زرده تخم مرغ رنده شده به رنگ زرد در آورده و اطراف را با شوید یا هر سبزی که مورد نظرتان است به رنگ سبز در آورید . به این ترتیب سالاد شبیه به گل ابریشم می شود
    دوستانی که سس مایونز مصرف نمی کنند مثل من از ماست چکیده به تنهایی و یامخلوطی از ماست چکیده و سس استفاده کنند
    در این سالاد می توان به جای برنج از سیب زمینی و به جای ماهی تن از مرغ یا کالباس و غیره استفاده کرد.


    تصاویر

    مرحله 1 :


    مرحله 2 :


    مرحله 3 :


    مرحله 4 :


    مرحله 5 :


    مرحله6 :


    منبع:ashpazierangin