مواد لازم:
▫️ سوسيس هات داگ دودى دو عدد،
▫️كلم برگ صد و پنجاه گرم،
▫️پياز يك عدد بزرگ،
▫️برگ جعفرى يك ليوان،
▫️رب گوجه دو قاشق غذاخورى،
▫️سس خردل يك قاشق غذاخورى،
▫️پنير موتزارلا ورقه اى دوازده عدد،
▫️نان شير يا باگت نرم ده سانتى دوازده عدد
▫️فلفل سياه آسياب شده
نمك به ميزان لازم
▫️پودر پاپريكا يك دوم قاشق مرباخورى،
▫️زيره سياه يك قاشق مرباخورى،
▫️پودر سير يك دوم قاشق مرباخورى،
▫️روغن زيتون به ميزان لازم
طرز تهیه:
🔸كلم و پياز را به صورت نگينى خرد كرده، در روغن زيتون تفت مى دهيم.
سوسيس را نيز نگينى خرد كرده و به كلم اضافه مى كنيم، ادويه ها را نيز افزوده و چند دقيقه درب تابه را مى بنديم تا با بخار مواد كمى بپزند. رب گوجه و سس خردل را نيز با مواد تفت داده و مخلوط مى كنيم.
🔸روى نان را برش مى زنيم، با دست خميرهاى داخل نان را به كناره ها فشار مى دهيم يا اگر خيلى زياد بود خارج كرده و از مواد پر مى كنيم. روى مواد را كاملاً با جعفرى مى پوشانيم. سپس لبه هاى نان را فشار مى دهيم تا كمى بسته شود و پنير ورقه اى را تا كرده و روى نان قرار مى دهيم. در طبقه وسط فر در حالت گريل قرار داده تا پنير روى آن آب شده و طلايى شود.