آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. سیب زمینی ها را به صورت حلقه هایی نازک برش بزنید. انتهای بروسل ها را بکنید و برگهای آن را جدا کنید تا به مغز آن برسید و مغز آن را دور بریزید. قسمت رنگی پوست لیمو را رنده کنید ( پوست لیمو را فقط یکبار روی رنده بکشید) تا 2 قاشق چایخوری پوست لیمو داشته باشید. لیمو را چهار قاچ کنید و هسته های آن را خارج کنید. مغز سیب را خارج کنید و سیب را به صورت مکعب هایی ریز خرد کنید و آب یک قاچ لیمو را روی آن بریزید. این کار مانع قهوه ای شدن سیب میشود. گردو ها را ریز خرد کنید. پنیر را مکعبی خرد کنید.
پخت سیب زمینی ها: 2 قاشق چایخوری روغن را در تابه ای بزرگ بریزید و روی شعله نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود. سیب زمینی ها را در یک ردیف کف تابه بچینید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. 4 تا 6 دقیقه هر طرف آن را سرخ کنید تا برشته شوند. سیب زمینی ها را داخل یک کاسه بریزید و تابه را با یک دستمال تمیز کنید.
پخت استیک: استیک ها را با دستمالی تمیز خشک کنید و هر دو طرف آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. 2 قاشق چایخوری روغن را در تابه ای که سیب زمینی را در آن پختید بریزید و روی شعله نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود. استیک های طعم دار شده را داخل تابه قرار دهید و هر طرف آنها را 2 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا به حد دلخواه شما برشته شوند. استیک ها را از تابه خارج کنید و در یک فویل بپیچید تا حداقل 5 دقیقه گوشت استراحت کند. تکه های قهوه ای که در ته تابه باقی مانده را داخل تابه نگه دارید و دور نریزید.
شروع سس: در زمان استراحت استیک، 2 قاشق چایخوری روغن را در تابه ای که گوشت را در آن سرخ کردید بریزید( تابه حاوی تکه های قهوه ای باشد!) . تابه را روی شعله نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود. سیب زمینی پخته، سیب، بروسل، گردو و پوست لیموی رنده شده را داخل تابه بریزید وبا نمک و فلفل مزه دار کنید. مواد را 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا بروسل ها سبز روشن شوند. تابه را از روی حرارت بردارید.
پایان پخت سس: آب 1 قاچ لیمو را به همراه بلوچیز به تابه اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا مخلوط شوند.
سرو غذا: سس را بین بشقاب ها تقسیم کنید و روی استیک بریزید. غذا را با یک قاچ لیمو تزئین کنید. نوش جان!