بستن

آشپزی

طرز تهیه استیک

  • بازدید: 180
استیک

استیک

استیک

  1. مواد لازم:


    گوشت استیک 1 تکه
    گردو 10 گرم
    بروسل 3 عدد
    سیب قرمز 0.5 عدد
    پنیر بلوچیز 25 گرم
    لیموترش 0.5 عدد
    سیب زمینی 0.5 عدد
    روغن 15 میلی لیتر
    نمک 1 به مقدار لازم
    فلفل سیاه 1 به مقدار لازم


    بروسل ها گیاهانی از خانواده کلم ها هستند که روی تنه های یک شاخته رشد میکنند. بروسل ها ظاهری شبیه به کلم پیچ دارند و در بروکسل طرفداران زیادی دارند. شاید حتی نامشان را نیز از بروکسل گرفته باشند. امروز ما این کلم مینیاتوری را در کنار استیک محبوب سرو میکنیم که علاوه بر ظاهری زیبا، طعمی لذیذ نیز به این غذا میدهد. بروسل تفت داده شده با سیب و بلوچیز طعمی شیرین و لذیذ پیدا میکند و با عطر پوست لیمو به یک غذای همه چیز تمام تبدیل میشه.


    طرز تهیه:

    آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. سیب زمینی ها را به صورت حلقه هایی نازک برش بزنید. انتهای بروسل ها را بکنید و برگهای آن را جدا کنید تا به مغز آن برسید و مغز آن را دور بریزید. قسمت رنگی پوست لیمو را رنده کنید ( پوست لیمو را فقط یکبار روی رنده بکشید) تا 2 قاشق چایخوری پوست لیمو داشته باشید. لیمو را چهار قاچ کنید و هسته های آن را خارج کنید. مغز سیب را خارج کنید و سیب را به صورت مکعب هایی ریز خرد کنید و آب یک قاچ لیمو را روی آن بریزید. این کار مانع قهوه ای شدن سیب میشود. گردو ها را ریز خرد کنید. پنیر را مکعبی خرد کنید.

    پخت سیب زمینی ها: 2 قاشق چایخوری روغن را در تابه ای بزرگ بریزید و روی شعله نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود. سیب زمینی ها را در یک ردیف کف تابه بچینید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. 4 تا 6 دقیقه هر طرف آن را سرخ کنید تا برشته شوند. سیب زمینی ها را داخل یک کاسه بریزید و تابه را با یک دستمال تمیز کنید.

    پخت استیک: استیک ها را با دستمالی تمیز خشک کنید و هر دو طرف آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. 2 قاشق چایخوری روغن را در تابه ای که سیب زمینی را در آن پختید بریزید و روی شعله نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود. استیک های طعم دار شده را داخل تابه قرار دهید و هر طرف آنها را 2 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا به حد دلخواه شما برشته شوند. استیک ها را از تابه خارج کنید و در یک فویل بپیچید تا حداقل 5 دقیقه گوشت استراحت کند. تکه های قهوه ای که در ته تابه باقی مانده را داخل تابه نگه دارید و دور نریزید.

    شروع سس: در زمان استراحت استیک، 2 قاشق چایخوری روغن را در تابه ای که گوشت را در آن سرخ کردید بریزید( تابه حاوی تکه های قهوه ای باشد!) . تابه را روی شعله نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود. سیب زمینی پخته، سیب، بروسل، گردو و پوست لیموی رنده شده را داخل تابه بریزید وبا نمک و فلفل مزه دار کنید. مواد را 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا بروسل ها سبز روشن شوند. تابه را از روی حرارت بردارید.

    پایان پخت سس: آب 1 قاچ لیمو را به همراه بلوچیز به تابه اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا مخلوط شوند.

    سرو غذا: سس را بین بشقاب ها تقسیم کنید و روی استیک بریزید. غذا را با یک قاچ لیمو تزئین کنید. نوش جان!