مواد لازم:
▫️باقلای بدون پوست: دو پیمانه
▫️گوشت گوسفندی خرد شده
▫️پیاز: یک عدد
▫️شوید تازه خرد شده: 300 گرم
▫️سیر: سه حبه حبه
▫️نمک، فلفل، کره یا روغن و برگ بو: به میزان لازم
▫️زردچوبه: یک قاشق چایخوری
▫️زعفران دمکرده: به میزان لازم
▫️غوره یک پیمانه
▫️رب گوجه فرنگی: یك قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
🔸پیاز را خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه تفت میدهیم. گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. سیر و برگ بو را افزوده، نمك و فلفل زده و اجازه میدهیم با کمی آب بپزد. کمی مانده به پخت کامل گوشت، باقلای پخته شده، زعفران غوره و شوید را میافزاییم، سپس رب گوجهفرنگی را تفت داده و اضافه میکنیم.
🔸در صورت تمایل از کمی آبغوره بجای غوره به عنوان چاشنی استفاده مینماییم. این خورش را با پلوی زعفرانی سرو میکنیم.
♦️این خورش واقعا خوشمزه و متنوعه من باقلارو توفصلش فریز کردم ؛
میتونین از باقلای خشک هم استفاده کنین ولی قبلش باید کاملا باقلا بپزین و به خورش اضافه کنین