بستن

آشپزی

طرز تهیه خورشت باقلا

  • بازدید: 279
خورشت باقلا

خورشت باقلا

خورشت باقلا

  1. مواد لازم:

    ▫️باقلای بدون پوست:  دو پیمانه
    ▫️گوشت گوسفندی خرد شده 
    ▫️پیاز: یک عدد 
    ▫️شوید تازه خرد شده: 300 گرم 
    ▫️سیر: سه حبه حبه 
    ▫️نمک، فلفل، کره یا روغن و برگ بو: به میزان لازم
    ▫️زردچوبه: یک قاشق چایخوری 
    ▫️زعفران دمکرده: به میزان لازم 
    ▫️غوره یک پیمانه
    ▫️رب گوجه فرنگی: یك قاشق غذاخوری
     


    طرز تهیه:

    🔸پیاز را خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه تفت می‌دهیم. گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. سیر و برگ بو را افزوده، نمك و فلفل زده و اجازه می‌دهیم با کمی آب بپزد. کمی مانده به پخت کامل گوشت، باقلای پخته شده، زعفران  غوره و شوید را می‌افزاییم، سپس رب گوجه‌فرنگی را تفت داده و اضافه می‌کنیم. 

    🔸در صورت تمایل از کمی آبغوره بجای غوره به عنوان چاشنی استفاده می‌نماییم. این خورش را با پلوی زعفرانی سرو می‌کنیم.

    ♦️این خورش واقعا خوشمزه و متنوعه من باقلارو توفصلش فریز کردم ؛ 
    میتونین  از باقلای خشک هم استفاده کنین ولی قبلش باید کاملا باقلا بپزین و به خورش اضافه کنین