بستن

آشپزی

طرز تهیه نازپلوی قزوین

  • بازدید: 161
نازپلوی قزوین

نازپلوی قزوین

نازپلوی قزوین

  1. مواد لازم:


    ▪️گوشت قرمز 400گرم
    ▪️پیاز یک عدد
    ▪️دانه انار به مقدارلازم
    ▪️برنج سه پیمانه
    ▪️برگه زردآلو .خلال پسته.خلال بادام به مقدارلازم
    ▪️زعفران .نمک.فلفل.زردچوبه.روغن
    ▪️کشمش شسته شده
     


    طرز تهیه:


    🔸اول گوشت رو بدون هیچ ادویه ایی میزاریم کاملا بپزه بعد یک پیاز رو نگینی خرد میکنیم وسرخ میکنیم و زردچوبه میزنیم وقتی گوشت پخته شده رو ریش ریش میکنیم به پیاز اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل میزنیم.

    🔸حالا میریم سراغ برگه زردآلو.کشمش.خلال پسته و بادام و انار دانه شده کمی روغن یا کره تو یه تابه دیگه میریزیم و نصف مواد رو تفت میدیم.

    🔸حالا باید برنج رو آبکش کنیم وقتی برنج رو آبکش کردیم لا به لا از مخلوط مواد برگه و خلال و گوشت و پیاز میریزیم و زعفران دم کرده رو روی برنج میریزیم و میگذاریم دم بکشد و در اواخر پخت روغن داغ شده رو به برنج اضافه میکنیم.

    ♦️موقع سرو مابقی خلال ها و برگه ها اضافه میکنیم تا ظاهر زیباتری داشته باشه