مواد لازم:
▫️قارچ سیصد گرم
▫️هویج بزرگ چهار عدد
▫️فلفل دلمه ای سبز یک عدد بزرگ
▫️فلفل دلمه ای زرد و قرمز هر کدام نصف یک عدد
▫️سیر سه حبه
▫️ذرت پخته یک لیوان
▫️زیتون یک لیوان
▫️سرکه دو لیوان
▫️روغن زیتون چهار ق غ
▫️فلفل قرمز دو ق چ
▫️نمک چهار ق چ سر خالی
طرز تهیه:
🔸ابتدا آب رو جوش بیارین قارچ ها رو بریزین داخلش پنج دقیقه بجوشه بعد آبکش کنید بزارید کمی آبش بره بعد خورد کنید من وقتی خورد کردم لای دستمال تمیز گذاشتم تا آبش گرفتع بشه خیلی فشار نباید داد
🔸فقط کمی خشک بشه
بقیه سبزیجات رو هم خورد کنید و لای دستمال خوب خشک کنید
بعد تو ظرف بزرگ همه سبزیجات رو مخلوط کنین و بهش سرکه و نمک و فلفل و روغن زیتون رو اضافه کنین و هم بزنید میتونید کم کم نمک و فلفل رو بزنید و بچشید تا به طعم دلخواه برسه بعد هم داخل ظرف بزارین بازم روش روغن زیتون بریزین درش رو بزارین تا سه چهارروز داخل یخچال بمونه و جابیفته
♦️درست کردن ابن ترشی زمان نمیبره برای همین بهتره بعد آماده شدن ظرف یک ماه مصرف بشه بهتره مقدار کم درست کنین.