بستن

آشپزی

طرز تهیه کوکی مغزدار با نوتلا

  • بازدید: 170
کوکی مغزدار با نوتلا

کوکی مغزدار با نوتلا

کوکی مغزدار با نوتلا

  1. مواد لازم:


    ▫️آرد 1 و 1/2 پیمانه
    ▫️شکر 1/2 پیمانه
    ▫️روغن مایع 1/2 پیمانه
    ▫️ماست 1/2 پیمانه
    ▫️تخم مرغ 2 عدد
    ▫️بکینگ پودر 1 ق م
    ▫️وانیل 1/2 ق چ
    ▫️نمک 1 پنس
    ▫️پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ
    ▫️نوتلا به میزان لازم
     


    طرز تهیه:


    🔸آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
    تخم مرغ و شکر و وانیل را 5 دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
    روغن و ماست را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید.
    سپس مواد خشک الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
    مواد را دو قسمت کنید.

    🔸به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید.
    صفحات دستگاه ساندویچ ساز را برای 5 دقیقه گرم کنید و سپس آنها را با برس چرب کنید.
    سپس داخل هر خانه دستگاه 1 ق از مواد بریزید و  سریعا در آن خانه پخش کنید و در مرکز 1 ق نوتلا قرار دهید و دوباره 1 ق از مواد کیک روی آن بریزید و صاف کنید.

    🔸در صورت تمایل برای طرح دار کردن کوکی مقداری از مواد سفید و کاکائویی را در کیسه های جداگانه بریزید و سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با رنگ مخالف روی کوکی طرح دلخواه را بکشید و درب دستگاه را بسته و برای 5 تا 6 دقیقه اجازه دهید بپزند.

    🔸سپس چک کنید و در صورت پخته بودن از دستگاه خارج و سرو کنید.
    بهتر است هر بار صفحات را چرب کنید تا کوکی راحت جدا شود.