مواد لازم:
▫️نخود پخته شده يك پيمانه،
▫️گوشت خورشى ٢٠٠ گرم،
▫️پوره گوجه فرنگى ٢ پيمانه،
▫️سير ٤ حبه،
▫️زنجبيل تازه نصف بند انگشت،
▫️پياز يك عدد،
▫️ادويه كارى دو قاشق غذا خورى،
▫️ادويه شامل زيره، تخم گشنيز، فلفل سياه، زردچوبه، برگ بو، چوب دارچين
طرز تهیه:
اول پياز و ريز كنيد و با روغن كمى تفت بديد، زيره و تخم گشنيز ، برگ بو و يك تكه كوچيك چوب دارچين و اضافه كرده و كمى تفت بديد سير و زنجبيل رو بكوبيد و به تابه اضافه كنيد و كمى تفت بديد.بعد گوشت رو اضافه كرده تفت بدين تا آبش كشيده بشه، بعد پوره گوجه رو اضافه كنيد و دوقاشق غذاخورى كارى رو با كمى آب مخلوط كرده اضافه كنيد و اجازه بديد گوجه با مواد جوش بخوره و آبش تبخير بشه. بعد كمى آب اضافه كنيد تا گوشت بپزه، يك ربع آخر نخود پخته و نمك رو اضافه كنيد و بذاريد تا آب غذا تقريبا خشك بشه. چوب دارچين و برگ بو رو موقع سرو دور بريزيد.