بستن

آشپزی

طرز تهیه نان تافتون

  • بازدید: 150
نان تافتون

نان تافتون

نان تافتون

  1. مواد لازم:


    ▫️آرد 350 گرم
    ▫️ماست 150 گرم
    ▫️بیکینگ پودر 1/2 ق چ
    ▫️نمک 1 ق چ
    ▫️روغن مایع 1 ق غ
    ▫️مایع خمیر فوری 1/2 ق غ
    ▫️شکر 2 ق چ
    ▫️شیر ولرم 150 میلی لیتر
    ▫️زرد چوبه 1/4 ق غ
     


    طرز تهیه:


    🔸همه ی مواد را مخلوط کرده ورز داده اگه ماست شل باشه آرد بیشتری نیازه
    2 ساعت استراحت میدهیمسپس چونه هایی به اندازه ی نارنگی میگیریم و 15 دقیقه استراحت میدهیم

    🔸سپس نان ها را به قطر دلخواه باز کرده و با چنگال سوراخ کرده در صورت تمایل اواسط وردنه کشی کنجد یا سیاه دانه میپاشیم و در تابه ی چدنی از قبل گرم شده پهن میکنیم و وقتی یک طرف پخت برگردانده طرف دیگر را میپزیم.