آلو ها رو در ظرف آب گرم خیس کنید.
پیاز رو نگینی خرد کنید و سرخ کنید تا سبک بشه . گوشت ها رو اضافه کنید و بعد از سرخ شدن رب و ادویه ها رو اضافه کنید و وقتی بوی خامی رب گرفته شد یک لیتر آب به گوشت اضافه کنید و زمان بدید تا گوشت ها 80درصد پخته بشن.
بعد آلو هارا رو همراه با یک چوب دارچین و یک عدد هل اضافه کنید و زمان بدید تا گوشت خوب بپزه .
بعد از پختن گوشت هل و دارچین رو از خورش خارج کنید
کدو ها رو به شکل دلخواه خرد کنید یا مکعبی و یا قالب بزنید .
در مقداری کره کمی سرخ کنید و یک ربع به اتمام طبخ مونده کدو ها رو اضافه کنید به آرامی هم بزنید و زمان بدید خورش جا بیفته.
اگر دوست دارید میتونید موقع سرخ کردن کمی شکر روی کدو ها بپاشید فقط حواستون باشه بعد از ریختن داخل خورش اگر زمان زیادی بمونه کدو ها له میشن. یک ربع کافیه .
در ظرف مورد نظر کشیده و سرو کنید .
من دو قاشق اب نارنج زدم وملس سروکردم با کمی جعفری خلال پسته تزیین کنید