بستن

آشپزی

طرز تهیه مافین سیب زمینی

  • بازدید: 181
مافین سیب زمینی

مافین سیب زمینی

مافین سیب زمینی

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ  ۲ عدد
    ماست پر چرب و بدون آب  ۱ پیمانه
    روغن مایع  ۱ پیمانه
    پنیر صبحانه یا پنیر پیتزا  ۱۵۰ گرم
    جعفری ساطوری  یک دوم پیمانه
    سیب زمینی متوسط  ۱ عدد
    پیاز کوچک  ۱ عدد
    آرد  ۲ پیمانه
    بیکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری
    پودر سیر، پاپریکا،فلفل سیاه یا قرمز، پودر تخم گشنیز  از هر کدام یک چهارم تا یک دوم قاشق چایخوری(بسته به ذائقه شما)
    نمک  به میزان لازم
    کنجد و سیاه دانه  به میزان لازم


    طرز تهیه:


    🔸فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. تخم مرغ ها، ماست و روغن را در کاسه ای بریزید و با همزن دستی(ویسک) مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. پنیر، جعفری و نمک و ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید. 

    🔸آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و یک بار الک کنید سپس در دو مرحله به مواد اضافه کنید و به حالت دورانی از زیر به رو هم بزنید. سیب زمینی و پیاز را رنده ریز بزنید و آب آنها را بگیرید سپس در موارد ریخته و هم بزنید. لازم نیست خیلی زیاده از حد مواد را مخلوط کنید چون مافین بافت سنگین و خمیری پیدا میکند، فقط در حد مخلوط شدن کافیست. 

    🔸با کمک اسکوپ بستنی یا قاشق، مواد را در کاپ های آماده بریزید، دو سوم هر کاپ را پر کنید و روی هر کدام را کنجد و سیاه دانه بپاشید.کاپ های پر شده را در سینی فر چیده و در طبقه وسط فر داغ بگذارید و حدود ۲۰  دقیقه بپزید تا روی کاپ ها طلایی شود. یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید اگر تمیز خارج شد یعنی پخت کافیست اگر نه ۵ تا ۸ دقیقه دیگر زمان دهید. زمان پخت تقریبی است و بستگی به سایز کاپ ها و حرارت فر دارد. من از مینی کاپ استفاده کردم.

    ⭐️پیشنهاد: به جای سیب زمینی میتوانید از سوسیس رنده شده یا کالباس ریز خرد شده یا مرغ پخته ریز خرد شده هم استفاده کنید.