🔸فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. تخم مرغ ها، ماست و روغن را در کاسه ای بریزید و با همزن دستی(ویسک) مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. پنیر، جعفری و نمک و ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید.
🔸آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و یک بار الک کنید سپس در دو مرحله به مواد اضافه کنید و به حالت دورانی از زیر به رو هم بزنید. سیب زمینی و پیاز را رنده ریز بزنید و آب آنها را بگیرید سپس در موارد ریخته و هم بزنید. لازم نیست خیلی زیاده از حد مواد را مخلوط کنید چون مافین بافت سنگین و خمیری پیدا میکند، فقط در حد مخلوط شدن کافیست.
🔸با کمک اسکوپ بستنی یا قاشق، مواد را در کاپ های آماده بریزید، دو سوم هر کاپ را پر کنید و روی هر کدام را کنجد و سیاه دانه بپاشید.کاپ های پر شده را در سینی فر چیده و در طبقه وسط فر داغ بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا روی کاپ ها طلایی شود. یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید اگر تمیز خارج شد یعنی پخت کافیست اگر نه ۵ تا ۸ دقیقه دیگر زمان دهید. زمان پخت تقریبی است و بستگی به سایز کاپ ها و حرارت فر دارد. من از مینی کاپ استفاده کردم.
⭐️پیشنهاد: به جای سیب زمینی میتوانید از سوسیس رنده شده یا کالباس ریز خرد شده یا مرغ پخته ریز خرد شده هم استفاده کنید.