مواد لازم:
▫️سینه یا فیله ی مرغ ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
▫️دنبه گوسفندی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
▫️پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد متوسط
▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
▫️زعفران ساییده ۱ ق چایخوری
طرز تهیه:
🔸مهمترین نکته در تهیه این کباب اینه که مواد کاملا سرد باشن اما داخل مرغ یا دنبه یخ و آبی نباشه.
اول سینه مرغ و دنبه را چرخ کردم بعد بهش پیاز رنده شده و آب گرفته ، نمک فلفل و زعفران زدم کاملا ورز دادم تا همه ی مواد باهم مخلوط بشه روی ظرف سلفون کشیدم و حدود ۱ ساعت یخچال گذاشتم پیاز رو که رنده کردم ابشو نگه داشتم ، دستمو به آب پیاز زدم از مواد به اندازه یه پرتقال برداشتم و سیخ کردم شعله بزرگ گاز با حرارت بالا روشن و کباب روی شعله گرفتم اولش تند تند چرخوندم تا کباب فیکس بشه و بعد آهسته تر تا کباب مغز پخت بشه
🔸این کبابو با دستگاه کباب زن هم میشه درست کرد به این صورت که یه پلاستیک فریزر ببرید کف دستگاه کمی خیس کنید پلاستیک روش بزارید و مجدد روی پلاستیک رو با آب پیاز نم دار کنید و شیار کباب زن رو با موادتون پر کنید سیخو وسط بزارید و محکم فشارش بدید تا مواد از زیر سیخ به روی سیخ هم برسه پلاستیک رو از طرفین روی کباب بکشید و در کباب زن رو ببندید و کباب از پلاستیک جدا کنید
نکته: این مقدار مواد در مجموع ۱۰ سیخ کباب میشود.