بستن

آشپزی

طرز تهیه میرزا قاسمی

  • بازدید: 243
میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

  1. طرز تهیه:

    نیم کیلو بادمجون رو کبابی کردم، پوست کندم و له کردم.
    چند تا گوجه داخل میکسر ریختم. به مقدار دلخواه سیرداغ و زردچوبه اضافه کردم و یکم که طلایی شد بهش گوجه های له شده رو ریختم و بعد از سه الی پنج دقیقه بادمجونها رو همراه ادویه(نمک فلفل) اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم.

    آخر هم سه تا تخممرغ اضافه کردم و مدام هم زدم. میزان تخممرغ ها بستگی به خودتون داره. 
    امیدارم درست کنین و از عطر و بوی بادمجون کبابی با سیر تازه لذت ببرید.