مواد لازم:
▫️ميگو دو پيمانه
▫️پياز متوسط خلال خرد شده
▫️سير پنج حبه خرد شده
▫️فلفل دلمه يك عدد متوسط خرد شده
▫️قارچ پنج عدد متوسط خرد شده
▫️گوجه رنده شده دو عدد
▫️گشنيز خرد شده يك پيمانه
▫️نخود فرنگي،ذرت،هويج ابپز نصف پيمانه
▫️و سيب سرخ شده يك پيمانه
طرز تهیه:
ابتدا پياز و سير رو كمي تفت دادم و بعد قارچ و فلفل دلمه رو اضافه كردم و باز كمي تفت دادم،بعد گشنيز خرد شده رو اضافه كردم(زياد سبزي رو تفت ندين كه خاصيت و عطرش از بين ميره)كمي كه تفت دادم بهش ادويه نمك فلفل زردچوبه زدم و سرخ كه شد ميگو رو اضافه كردم(ميگو رو بيشتر از ده مين تفت ندين كه سفت نشه)و در نهايت بهش نخودفرنگي و ذرت و سيب رو اضافه كردم و يك دقيقه تفت دادم و گوجه اضافه كردم و در ظرفمو گذاشتم تا با حرارت كم به مدت ده دقيقه بپزه
نکته: اين خوراك با برنج هم سرو ميشه.