بستن

آشپزی

طرز تهیه فیله مرغ پفکی

  • بازدید: 174
فیله مرغ پفکی

فیله مرغ پفکی

فیله مرغ پفکی

  1. مواد لازم برای 5 نفر:


    فیله مرغ : 5 تکه

    ماء الشعیر : یک پیمانه

    آب : یک پیمانه

     آرد : 5/1 پیمانه

     بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

     فلفل قرمز و سیاه : 2/1 قاشق چایخوری

     پودر زنجبیل : 4/1 قاشق چایخوری

     پودر سیر : یک قاشق چایخوری

     روغن مایع : به میزان لازم

     


    طرز تهیه:


    در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.

    در ظرفی فیله های مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید و فیله ها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید.

    این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید.