بستن

آشپزی

طرز تهیه لازانیا بدون فر

  • بازدید: 158
لازانیا بدون فر

لازانیا بدون فر

لازانیا بدون فر

  1. مواد لازم:


    ۵۰۰ گرم گوشت چرخ شده
    ۲ بسته لازانیا
    ۳۰۰ گرم سوسیس
     ۵۰۰ گرم قارچ
     ۱ عدد سس کچاپ
    ۱ عدد  فلفل دلمه ای
     ۵۰۰ گرم پنیر پیتزا
     ۱ عدد پیاز خرد شده
    روغن به میزان لازم 
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم  
     


    طرز تهیه:


    ابتدا پیاز خرد شده رادر تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه تا خوب سرخ شود .فلفل دلمه ای نگینی را تفت میدهیم و بعد سوسیس های خرد شده را تفت داده و قارچ ها را به آن اضافه میکنیم بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم . در قابلمه ای پر آب لازانیا ها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکش میکنیم و کنار میگذاریم .
    در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و بمدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند .
    در انتها تابه ای(تابه بزرگ کارال ) را آماده و مقداری روغن در آن میریزیم سپس دو برگ لازانیا را بصورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها میریزم و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم (به حالت بفچه ) و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر میریزیم و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود .
    میتوان از سس سفید هم در مواد به همراه سس قرمز استفاده کرد که پر چرب تر خواهد شد سس قرمز کم چرب خواهد بود 
    نکته : 
    درب ظرف را تا انتها زیاد باز و بسته نکنید