بستن

آشپزی

طرز تهیه خورشت هویج با آلو

  • بازدید: 424
خورشت هویج با آلو

خورشت هویج با آلو

خورشت هویج با آلو

  1. مواد لازم:


    10 عدد هویج متوسط، شسته شده، پوست کنده و رنده شده (ما خودمون نازکتر از عکس میکنیم)
    2 قاشق غذاخوری کره یا روغن مایع
    680 گرم گوشت، که به اندازه دلخواه بریدین
    نصف یک پیاز بزرگ، درشت خرد شده
    1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
    1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
    3 پیمانه آب سرد
    1 پیاز بزرگ، ریز خرد شده و سرخ شده (حدود 113 گرم پیاز سرخ شده)
    2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
    حدود 20 گرم آلوی شیرین یا آلوچه مخصوص خورشت، که مقابل آفتاب خشک شدن
    1 الی 1ونیم پیمانه آب جوش
    1 قاشق چایخوری نمک کوشر
    2 قاشق غذاخوری آب لیمو یا کمتر


    طرز تهیه:

    در تابه بزرگی، روغن یا کره رو روی حرارت ملایم گرم کنین و هویج هارو اضافه کنین و در تابه رو بزارین و 15 دقیقه بپزین تا نرم بشن و 2-3 دفعه مخلوط کنین.بعد هویج هارو از تابه بردارین و بزارین کنار.در همان تابه3 قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین و نصف پیاز، درشت خرد شده رو سرخ کنین.رب رو اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدین روی حرارت کم.سپس هویج هارو به تابه برگردونین و بزارین کنار.

    داخل زودپز، گوشتها، زردچوبه، فلفل سیاه، آب و پیاز خرد شده رو بریزین، و بپزین، اگه برقی نیس، روی حرارت متوسط به بالا بپزین.وقتی فشار هوای داخل زودپز داره میاد بیرون، 20 دقیقه زمان بزارین و حرارت رو کمی کمتر کنین (بین متوسط و متوسط به بالا).
    مواد پخته داخل زودپز رو داخل تابه، که گذاشته بودین کنار، بریزین و نمک، آب لیمو، آلوها و آب جوش رو اضافه کنید و بجوشونین بعد در قابلمه رو بزارین و روی حرارت متوسط به پایین، حدود 45-60 دقیقه بپزین تا سسش غلیظ شه.

    نوش جان