بستن

آشپزی

طرز تهیه بال مرغ کاراملی

  • بازدید: 407
بال مرغ کاراملی

بال مرغ کاراملی

بال مرغ کاراملی

  1. مواد لازم:


    یک کیلو بال مرغ 
    سویا سس  سه قاشق
    سیر سه حبه
    عسل دو قاشق
    روغن مایع دو قاشق
    نمک و فلفل


    طرز تهیه:

    سویا سس و سیررنده شده و عسل و روغن مایع و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم . چون عسل توی روغن راحت حل نمیشه من روی بخار اب گرفتم و هم زدم تا عسل شل شه. این سس رو روی بال های مرغ ریختم و حسابی مخلوط کردم.چهار ساعت توی یخچال  استراحت دادم .
    بال هارو توی تابه ی رژیمی چیدم و شعله رو کم کردم. بال ها اول آب پس میده ولی کم کم آب تبخیر میشه و کاراملی میشه. 
    حتما امتحان کنین.

    #بال_مرغ_كاراملي