مواد لازم:
یک کیلو بال مرغ
سویا سس سه قاشق
سیر سه حبه
عسل دو قاشق
روغن مایع دو قاشق
نمک و فلفل
طرز تهیه:
سویا سس و سیررنده شده و عسل و روغن مایع و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم . چون عسل توی روغن راحت حل نمیشه من روی بخار اب گرفتم و هم زدم تا عسل شل شه. این سس رو روی بال های مرغ ریختم و حسابی مخلوط کردم.چهار ساعت توی یخچال استراحت دادم .
بال هارو توی تابه ی رژیمی چیدم و شعله رو کم کردم. بال ها اول آب پس میده ولی کم کم آب تبخیر میشه و کاراملی میشه.
حتما امتحان کنین.
#بال_مرغ_كاراملي