بستن

آشپزی

طرز تهیه پیراشکی شوید پنیری

  • بازدید: 414
پیراشکی شوید پنیری

پیراشکی شوید پنیری

پیراشکی شوید پنیری

  1. مواد لازم:


    1 سفیده تخم مرغ بزرگ
    150 گرم سرشیر
    1/2 پیمانه ماست
    1 قاشق مرباخوری نمک
    10 گرم بکینگ پودر
    3 پیمانه آرد
    1 مشت جعفری ریز خرد شده
    1 مشت شوید ریز خرد شده

    برای داخلش، پنیر سفید و پنیر کاشار یا پیتزا


    طرز تهیه:


    تخم مرغ، ماست و سرشیر رو با چنگال یا همزن دستی، خوب هم بزنید تا مخلوط شن، مقداری از آرد رو اضافه کنین و مخلوط کنین بعد نمک و بکینگ پودر رو اضافه کنین و بقیه آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین،تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه.اگه خیلی شله، مقداری دیگه آرد اضافه کنین. بعد که خمیر خوب جمع و جور شد، جعفری ها و شوید هارو اضافه کنین و ورز بدین. خمیر رو به توپهای به اندازه گردو تقسیم کنین، با دست هرکدومو باز کنین و داخلشون مخلوط پنیرهارو ویا هرچیز دلخواه دیگه بزارین و ببندین و گوشه هاشو با چنگار فشار بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین تا روشون سرخ شه.

    #پوآچا #خمیر #پیشغذا