بستن

آشپزی

طرز تهیه سالاد تبوله عدس

  • بازدید: 941
سالاد تبوله عدس

سالاد تبوله عدس

سالاد تبوله عدس

  1. مواد لازم برای 4 نفر:


    عدس 200 گرم
    پیازچه 1 دسته
    گوجه گیلاسی 200 گرم
    جعفری تازه 1 دسته
    نعنای تازه 1 دسته
    روغن زیتون بکر
    لیمو ترش بزرگ 1 عدد


    طرز تهیه:


    عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
    پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
    آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.