بستن

آشپزی

طرز تهیه همبرگر رستورانی

  • بازدید: 25
همبرگر رستورانی

همبرگر رستورانی

همبرگر رستورانی

  1. مواد لازم:

    برای همبرگر:
    گوشت چرخی مخلوط گوسفند و گوساله: ۵۰۰ گرم
    پیاز : ۲ عدد متوسط
    آب پیاز ۵ قاشق غذاخوری
    سس خردل ۱ ق غ
    سس کچاپ ۱ ق غ
    خامه صبحانه ۱ ق غ
    ادویه : نمک فلفل سیاه پودر سیر پودر پیاز پول بیبر و ارگانو هر کدام ۱/۲ ق چ

    برای سس قارچ:
    قارچ ۱۰ عدد
    آبلیمو : ۱ ق غ
    پنیر پیتزا: به مقدار لازم

    برای سس خیارشوری:
    سس مایونز، خردل و کچاپ : از هر کدام ۱ ق غ
    نمك و فلفل و آویشن به مقدار لازم
    خیارشور نگینی خرد شده ۳ عدد


    طرز تهیه:

    پیاز را رنده کنید و آب پیاز رو کامل بگیرید.
    به ازای هر ۱۰۰ گرم گوشت ۱ قاشق غذاخوری آب پیاز بریزید.
    بقیه مواد را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید.

    نکته: ارگانو یک نوع ادویه است که میتونین از عطاری ها تهیه کنین اگر نبود به جاش پودر آویشن بزنین.
    حدود 180 گرم از گوشت را در دستگاه همبرگر زن یا در شیشه فشرده کنید. حتماً قبل از سرخ یا گریل کردن برگر ها رو ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
    سپس در ماهیتابه یا دستگاه گریل آنها را درست کنید.

    برای سس قارچ هم همه مواد را با هم تفت داده و آماده کنید.

    برای سس خیارشور هم به همین ترتیب.
    نان های همبرگری را از وسط نصف کرده، ابتدا سس خیارشور، بعد کاهو و بعد گوجه های ورقه شده، سپس همبرگر و در آخر سس قارچ را روی آن بریزید و با نیمه دیگر نان همبرگر روی آن را بپوشانید.

    نوش جان.