بستن

آشپزی

طرز تهیه کتلت میگو

  • بازدید: 398
 کتلت میگو

کتلت میگو

کتلت میگو

  1. مواد لازم برای ۶ نفر:

    میگوی تازه 500 گرم
    شیر نصف لیوان
    نان باگت 3 عدد
    تخم مرغ 2 عدد
    جعفری خرد شده نصف لیوان
    روغن آب کرده نصف لیوان
    نمک و فلفل به اندازه کافی


    طرز تهیه :

    *. میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
    *. سپس آن ها را در آبکش ریخته و بعد از این که آب آن رفت با چرخ گوشت، آن ها را چرخ کنید.
    *. خمیر وسط نان باگت را بیرون آورده و آن ها را از الک رد کنید تا نرم شود.
    *. به صورت پودر دربیاید همه مواد را با هم مخلوط کرده(به جز روغن) و کاملا هم بزنید.
    *. روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از این که گرم شد.
    *. مقداری از خمیر را برداشته و با دست آن را پهن کنید و به شکل کتلت در روغن سرخ کنید.


    خواص میگو :

    *. میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می کند. البته توصیه می شود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن می رساند و باعث افزایش وزن می شود که خود از عوامل بروز فشارخون است.


    منبع: آکاایران