بستن

آشپزی

طرز تهیه فارفاله ميگو با سس قارچ

  • بازدید: 243
فارفاله ميگو با سس قارچ

فارفاله ميگو با سس قارچ

فارفاله ميگو با سس قارچ

  1. مواد اولیه

    فارفاله (‌پاستاي پاپيوني شكل) يك بسته
    ميگو............................... براي هر بشقاب 3-5 عدد
    پياز ............................... 1 عدد
    قارچ .............................. 5 عدد
    فلفل دلمه ...................... 1 عدد
    روغن زيتون ..................... 3 قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل و آويشن و پودر سير به مقدار كافي
    كچاب ............................. يك قاشق چايخوري
    مايونز ............................. يك قاشق غذاخوري
    ماست ............................ 2 قاشق غذاخوري


    گام ۱ :براي درست كردن سس قارچ: ابتدا پياز را خلال نازك كرده و در كمي روغن مايع تفت مي دهيم.
    گام ۲ : بعد از اينكه پياز طلايي رنگ شد، قارچ را خرد كرده به آن اضافه مي كنيم.
    گام ۳ :بعد از حدود 5 دقيقه از روي شعله برداشته
    گام ۴ : به آن مايونز،‌ ماست،‌ كچاب و ادويه اضافه كرده
    گام ۵: حسابي با هم مخلوط كنيد.
    گام ۶ :ميگو ها را در سيخ چوبي زده و سرخ كنيد. مي توانيد براي زيباتر شدن آن، ‌مابين ميگو ها،‌ زيتون يا فلفل دلمه بگذاريد.
    گام ۷ : پاستا را مطابق با دستور روي بسته با مقداري آب و روغن و نمك بپزيد. فلفل دلمه را خرد كرده در آب درحال جوش بريزيد. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبكش كرده و در ظرفي بريزيد. روغن زيتون و مقداري آويشن را با هم مخلوط كرده پاستا را به آن آغشته كنيد.
    گام ۸: سپس از سس قارچ روي آن ريخته و همراه ميگو ها سرو كنيد.


    نکته:

    اگر از ميگو سوخاري استفاده مي كنيد،‌ نيازي به ادويه نيست،‌ اگر هم ميگو خام هست مي توانيد در مواد مختلف مثل آب ليو،‌پياز،‌نمك و فلفل و پودر سير و سبزي هاي معطر بخوابانيد


    منبع: gourmand