بستن

آشپزی

طرز تهیه دستور تهیه چند نوع معجون‌ ضد آلرژی

  • بازدید: 180
دستور تهیه چند نوع معجون‌ ضد آلرژی

دستور تهیه چند نوع معجون‌ ضد آلرژی

دستور تهیه چند نوع معجون‌ ضد آلرژی

  1. معجون سكنجبين

    يكي از نوشيدني‌هايي كه اين روزها زياد مصرف مي‌شود، شربت سكنجبين است. سكنجبين يك شربت سنتي ايراني است كه داري طبع سرد و خنك بوده و بهترين درمان براي روزهاي پرحساسيت است.


    مواد لازم :

    سكنجبين نصف ليوان
    خیار یک عدد
    برگ كاهو 4 الي 5 عدد
    * آبليمو يك قاشق مرباخوري
    نعناع 3 یا 4 برگ


    نکته:

    آبليمو تازه باشد بهتر است


    طرز تهیه :

    اين معجون بسيار راحت است، فقط كافي است تمام مواد را داخل ميكسر بريزيد اما مدت زمان مخلوط كردن بايد كم باشد، فقط در حدي كه مواد با يكديگر ميكس شوند. در قديم خيلي از افراد بدون آنكه از خواص اين معجون آشنا باشند از آن استفاده مي‌كردند. البته معجون سكنجبين كمي مدرنيزه شده است اما براي رفع مشكلات حساسيت بهاره بسيار موثر است.


    نکته:

    براي تهيه معجون‌ها نبايد از يخ استفاده كنيد. البته براي خنك كردن آنها راه‌هاي ديگري هم وجود دارند به عنوان مثال معجون‌ها را براي مدتي در يخچال نگه داريد تا خنك شوند. اگرجزو افرادي هستيد كه طبع گرم دارند و دچار نفخ مي‌شوند، مي‌توانيد سكنجبيني را كه از سركه و نعناع به دست آمده با تخم كاسني و گلاب مخلوط كنيد اما افرادي كه دچار مشكل زخم معده و روده هستند بهتر است دور اين مخلوط به دست آمده را خط بكشند زيرا براي‌شان مضر است.


    معجوني به سبزي بهار

    اين معجون سبز به شما كمک می كند تا به جنگ حساسيت‌هاي فصل بهاري برويد.


    مواد لازم :

    كلم پيچ سبز 6 برگ
    خیار یک عدد
    كرفس 4 برگ
    سيب سبز 2 عدد
    ليمو نصف عدد
    زنجبيل يك قاشق چاي‌خوري
    شكر يك قاشق غذاخوري


    طرز تهیه :

    براي تهيه اين اسموتي فقط كافي است 10 دقيقه از وقت خود را اختصاص به اين كار بدهيد. تمام مواد را در يك مخلوط كن بريزيد و دكمه را بزنيد تا كليه مواد مخلوط‌شوند.


    معجون سيب و دارچين

    اگر حساسيت شما حالتی نزديك به سرماخوردگي دارد؛ يعني علاوه بر آبريزش بيني دچار عطسه، سرفه و ... مي‌شويد مي‌توانيد اين معجون را امتحان كنيد.


    مواد لازم :

    آب زغال اخته يک ليوان
    ماست يوناني نصف ليوان
    چاي سبز يک فنجان
    سيب پخته شده دارچيني يک عدد متوسط


    طرز تهیه :

    ابتدا يك سيب متوسط را پوست كنده و داخل آن را كمي سوراخ كنيد و در سوراخ ايجاد شده دارچين بريزيد. بعد از طي اين دومرحله بايد به مدت 10 الي 15 دقيقه سيب را داخل فر قرار دهيد. وقتي سيب دارچيني آمده شد مي‌توانيد تمام مواد نامبرده را داخل يك ميكسر بريزيد و بگذاريد مواد كاملا با يك ديگر مخلوط شوند. سيب دارچيني يكي از مهم‌ترين مواد اين اسموتي است زيرا براي درمان حساسيت بهاره كه با حالت سرماخوردگي همراه است، مي‌تواند مفيد باشد.


    معجون حريره بادام

    با اين معجون ديگر خبری از آبريزش بينی نيست.


    مواد لازم :

    * حريره بادام يک ليوان متوسط
    پودر نارگيل يك قاشق مرباخوري
    دارچين يك قاشق چاي‌خوري
    * بستني 2 اسكوپ
    بلوبري 5 الي 8 عدد
    وانيل 8/1 قاشق چاي‌خوري


    نکته:

    * حريره بادام: (بهتر است به جاي مخلوط كردن بادام‌ها با شير از آب استفاده كنيد).
    * بستني: (بستني از نوع وانيلي باشد بهتر است).


    طرز تهیه :

    بيشتر افراد با طرز تهيه حريره بادام آشنا هستند. بعد از درست كردن حريره بادام مواد ذكر شده را جداگانه در ميكسر مخلوط كنيد. سپس مواد مخلوط شده را به حريره بادام اضافه مي‌كنيم و سپس با يك قاشق همه مواد را هم مي‌زنيم. قبل از مصرف بادام‌ها را امتحان كنيد تا مبادا تلخ باشند.


    منبع : مجله سیب سبز