بستن

آشپزی

طرز تهیه کروکت گوشت

  • بازدید: 182
کروکت گوشت

کروکت گوشت

کروکت گوشت

  1. مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده بدون چربی......................200 گرم
    برنج آبکش شده.....................................نصف پیمانه
    پیاز رنده شده.......................................1 عدد
    تخم مرغ..............................................2 عدد
    سس مایونز..........................................2 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل..........................................به دلخواه
    آرد سفید............................................1 پیمانه
    آرد سوخاری.........................................1 پیمانه
    ادویه.................................................به دلخواه
    روغن برای سرخ کردن.............................به میزان لازم


    طرز تهیه:

    گوشت را با برنج آبکش شده، پیاز رنده شده، یک عدد تخم مرغ، سس سفیدو نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید.مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند. سپس به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و لوله کنید. ابتدا در آرد سفید بغلتانید بعد در تخم مرغ زده شده بریزید. پس از آن در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده اید بچرخانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کرده و کنار بگذارید.
    در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و کروکت ها را در ان سرخ کنید. البته موقع سرخ کردن آنها حرارت بسیار ملایم باشد تا مغز گوشت بپزد و فقط آرد سوخاری اطراف آن زود برشته نشود. کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات دلخواه تزئین کنید.
    نکته:1. با این مقدار مواد حدودا 12 تا کروکت درست میشود.
    2. میتوانید از باقیمانده برنج نهار هم استفاده کنید.
    3. من از پودر سیر و آویشن و کمی کاری برای ادویه استفاده کردم.
    4. مواد کروکت را میتوان آماده و در فریزر نگهداری کرد. به این ترتیب فقط لازمه از فریزر خارج کنید تا یکم نرم شود بعد سرخ کنید.
    توصیه آخرم هم اینه که این غذا رو تند تند درست کنید و داغ سروش کنید. مزه اش عالیه
    نوش جان


    منبع: chefartist.ir