بستن

آشپزی

طرز تهیه سمبوسه گوشت و قارچ

  • بازدید: 845
سمبوسه گوشت و قارچ

سمبوسه گوشت و قارچ

سمبوسه گوشت و قارچ

  1. مواد لازم:

    گوشت......................................250 گرم
    قارچ........................................100 گرم
    ذرت کنسروی.............................1/2 پیمانه
    پنیر پیتزا..................................1 بسته کرچک
    فلفل دلمه ای.............................1 عدد متوسط
    نان لواش..................................4 عدد
    نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه...........به مقدار لازم
    پیاز..........................................1 عدد متوسط


    طرز تهیه:

    ابتدا گوشت و پیاز را سرخ کرده زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای و ذرت و نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه را به آن افزوده و به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم و بعد شعله را خاموش می کنیم تا کمی سرد شود. زمانی که کمی سرد شد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و از مواد آماده کرده در داخل نان لواش هایی که برش داده ایم می گذاریم سپس نان لواش را میپیچیم و داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه