مواد لازم:
کنسرو ذرت....................1 قوطی
کره...............................2 قاشق غذاخوری
آویشن...........................2 قاشق غذاخوری
قارچ..............................1 پیمانه
سس سفید.....................3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا.......................2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل.....................به میزان لازم
آبلیمو...........................به میزان لازم
طرز تهیه:
درون قابلمه ای تا نصفه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید، کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار دهید تا گرم شود، کره یا روغن را درون کاسه بریزید و سپس ذرت های کنسروی را اضافه کنید. قارچ ها را خرد کنید و کمی با آبلیمو تفت دهید یا بپزید و به ذرت ها اضافه نمایید، روی کاسه را بپوشانید و چند دقیقه اجازه دهید ذرت ها و قارچ ها داغ شوند سپس آویشن، سس سفید، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در انتها پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر آب شود.
ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب بریزید و با سس سفید سرو نمایید. در صورت تمایل از پودر سیر به عنوان چاشنی آن می توانید استفاده کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه