بستن

آشپزی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

  • بازدید: 251
ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی

  1. مواد لازم:

    کنسرو ذرت....................1 قوطی
    کره...............................2 قاشق غذاخوری
    آویشن...........................2 قاشق غذاخوری
    قارچ..............................1 پیمانه
    سس سفید.....................3 قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا.......................2 قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل.....................به میزان لازم
    آبلیمو...........................به میزان لازم


    طرز تهیه:

    درون قابلمه ای تا نصفه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید، کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار دهید تا گرم شود، کره یا روغن را درون کاسه بریزید و سپس ذرت های کنسروی را اضافه کنید. قارچ ها را خرد کنید و کمی با آبلیمو تفت دهید یا بپزید و به ذرت ها اضافه نمایید، روی کاسه را بپوشانید و چند دقیقه اجازه دهید ذرت ها و قارچ ها داغ شوند سپس آویشن، سس سفید، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در انتها پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر آب شود.
    ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب بریزید و با سس سفید سرو نمایید. در صورت تمایل از پودر سیر به عنوان چاشنی آن می توانید استفاده کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه