مواد لازم:
گوشت بی استخوان........................300 گرم
برنج نیم دونه یا معمولی...................1/2 پیمانه
عدس.........................................1/2 پیمانه
بادمجان.......................................5 عدد متوسط
کشک.........................................به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه.........به مقدار لازم
پیاز داغ و نعناداغ و سیرداغ.............به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز و زردچوبه و کمی فلفل آب پز کنید. بعد از پخت گوشت را با گوشت کوب له کنید. بادمجانها را هم که از قبل سرخ کرده اید له کنید و به گوشت له شده اضافه کنید. کمی نمک و فلفل و زعفران بزنید. برنج خیس خورده را چلو کنید و له کنید و به مواد بالا اضافه کنید. عدس را هم همینطور جدا بپزید و له کنید و به مواد بالا اضافه کنید. کمی پیاز داغ و نعنا داغ و زردچوبه و کشک رو اضافه کنید. حلیم را روی حرارت گذاشته و یه قل کوچک در حد داغ شدن بخوره حلیمتون آماده است.
سپس حلیم را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیازداغ و سیر داغ و نعنا داغ و کشک و گردو آن را تزیین کنید.
نکته: 1. در داخل حلیم هم می توان مقداری گردو رنده کرد.
2. اندازه مواد بستگی به ذایقه افراد دارد و می توان مقدار بادمجان و یا برنج و عدس را کم و یا زیاد کرد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه