برنج را مانند همیشه آبکش کنید و سپس ته قابلمه مورد نظر را روغن ریخته و مقداری مغز تخمه بریزید تا کف آن را بپوشاند. مقداری از برنج را با ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کرده و یک لایه بریزید و با قاشق کمی فشرده و صاف کنید. سپس بقیه برنج سفید را روب برنج زعفرانی بریزید و آن را را مانند همیشه دم کنید. دقت کنید قابلمه را طوری انتخاب کنید که بتوانید کل برنج را مانند عکس برگردونید داخل دیس تا جلوه و نمای بهتری به سفره تون داده باشید.
ته دیگ فوق العاده ای داره. پیشنهاد می کنم امتحان کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه