بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه ترشی لبو و ترب

  • بازدید: 397
طرز تهیه ترشی لبو و ترب

طرز تهیه ترشی لبو و ترب

طرز تهیه ترشی لبو و ترب

  1. مواد لازم : برای ۱۶ نفر

    لبو بزرگ ۴ عدد
    ترب سفید بزرگ ۲ عدد
    نمک ۴ قاشق چایخوری
    سرکه سیب به میزان لازم
    ادویه ترشی به میزان لازم


    طرز تهیه ترشی لبو و ترب :

    ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. ترب را هم شسته و پوست بگیرید و به همین شکل خرد کنید. لبو و ترب را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و خوب یک دست کنید.
    شیشه تمیزی را آماده کنید و یک لایه از مواد تهیه شده بریزید و روی آنها مقداری ادویه ترشی و مقداری نمک بریزید و باز مخلوط لبو ترب را اضافه کنید و به همین شکل تا انتها ادامه بدهید. سرکه سیب را روی مواد بریزین تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. درب ظرف را خوب محکم کنید و آن را به مدت ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برای مصرف آماده کنید.


    نکات:

    بهتر است یک قاشق سس سویا هم به ترشی اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
    اگر سرکه سیب نداشتید از سرکه معمولی استفاده کنید و ۱قاشق شکر به آن اضافه کنید.
    توجه داشته باشید زیاد از حد سرکه نریزید ، مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری سبزی معطر تازه هم به ترشی اضافه کنید.


    منبع : novinzi